Aarhus Airport har kurs mod passagervækst – og München

Ombygningerne skal sikre at Aarhus Airport også fremadrettet er en attraktiv lufthavn at rejse til og fra, og at lufthavnen er gearet til at tage imod langt flere passagerer end hidtil. Ombygningen omfatter både nyt securityområde, ny forplads med syv gates, 500 m2 shopping, et stort legeland og indendørs fodboldbane, samt et lækkert nyt lufthavnshotel. 

Og der er endnu mere at glæde sig til i Aarhus Airport! Fra den 29. marts sætter Air Dolomiti kursen mod München fra Aarhus Airport hver mandag, torsdag og søndag, og hen over foråret kommer der til at stå München på afgangstavlen seks ud af syv dage. Derved vil der være direkte forbindelse til millionbyen alle dage undtagen lørdag hele året rundt.

München er ikke alene en attraktiv city-break destination, men også et epicenter for videre forbindelser ud i verden, og med den nye rute til München får østjyderne også direkte daglig adgang til destinationer som Milano, Barcelona, Madrid, Moskva, Budapest, Geneve, Venedig og Tel Aviv samt langdistancedestinationer som San Francisco, Montreal, Washington, New York, Beijing, Sao Paulo, Johannesburg og Kairo. Samtidig ligger flere af danskernes foretrukne østrigske skisportssteder inden for få timers kørsel fra München.