Flere flyruter til Aarhus – nu kommer Riga på tavlen

Ryanair har fået et særdeles godt øje til Aarhus Airport, det cementeres med endnu en ny direkte rute ud af Aarhus Airport. Turen går til Riga, som på få år er blevet en meget attraktiv storbydestination for en forlænget weekend. Tidligere i år præsenterede Ryanair yderligere nye direkte ruter fra Aarhus – de to solskinsruter til henholdsvis Korfu i Grækenland og Zadar i Kroatien.

”Riga er en interessant destination, som vi har sværmet om længe. Det er en by, som er værd at besøge på alle tidspunkter af året, og som rummer både storbycharme, østeuropæisk historie, shopping og kulturperler. Samtidig er det en kæmpe blåstempling fra Ryanair’s side, at de prioriterer Aarhus Airport for tredje gang inden for kort tid med en ny direkte rute. Det bekræfter, at de internationale flyselskaber er bevidste om det rejsepotentiale, der er i Aarhus og omegn, der faktisk også tegner sig som Jyllands største optageområde,”
Nicolai Krøyer, administrerende direktør i Aarhus Airport.

Den nye rute giver de jyske rejsende et fristende alternativ til de klassiske storbyer, hvis man har lyst til en weekendtur. Der er også rig mulighed for at strikke en længere tur sammen, da der er tre ugentlige afgange fra Aarhus: tirsdag, torsdag og lørdag hele året rundt.

Ryanair sætter kursen mod Riga den 2. november 2021 med tre ugentlige eftermiddagsafgange hele året rundt. Flyet afgår fra Riga kl. 15.20 og lander i Aarhus kl. 16.00, hvorfra det går på vingerne igen kl. 16.20 med ankomst i Riga kl. 19.05. Flyveturen varer godt halvanden time, og der en times (+) tidsforskel i Riga.

Lavprisruterne fra Aarhus Airport til Korfu og Zadar starter begge den 2. juli og flyver frem til den 29. oktober 2021.

RigaRyanair serverer endnu en helt ny rute til Aarhus Airport. Nu får jyderne en direkte rute til den østeuropæiske storby, Riga, som er hovedstaden i Letland.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Tina Baungaard-Jensen, kommunikationschef hos Aarhus Airport på telefon +45 41 28 10 01 eller mail tbj@aar.dk

Om Aarhus Airport
Aarhus Airport har som ambition at forbinde Østjylland med populære storbyer og andre attraktive rejsemål. Med afgange til destinationer i hele Europa sigter lufthavnen mod at imødekomme forventningerne hos det østjyske erhvervsliv såvel som hos fritidsrejsende i lufthavnens optageområde. I 2019 blev Aarhus Airport tildelt prisen ’Airport of the Year Award’ af European Regions Airline Association (ERA). Samme år rundede lufthavnen 500.000 passagerer. Aarhus Airport er ejet af Aarhus Kommune, privat investor Staus A/S, Syddjurs Kommune og Norddjurs Kommune. Det tager cirka 35 minutter at nå Aarhus Airport fra centrum af Aarhus