Konference på Aarhus Universitet: Hvad gør digitalisering ved vores samfund?

Det er nogle af de spørgsmål, der bliver behandlet på MatchPoints konferencen på Aarhus Universitet den 27.-29. maj under overskriften “Democracy and Culture in the Digital Age”. Konferencen sætter fokus på, hvad digitaliseringen gør ved vores samfund, kultur og hverdag – på godt og ondt.

Blandt talerne på konferencen er den verdensberømte politolog Francis Fukuyama, prisvindende journalist Anne Applebaum, Microsoft-topchef Marianne Dahl, Finansminister Nicolai Wammen og Alexandra Evans, Head of Child Safety Public Policy på TikTok.

Debat om danske IT-virksomheders digitale fremtid

I forlængelse af konferencen afholdes der fredag aften et arrangement, hvor IT-virksomhedernes rolle i den digitale udvikling vil være i fokus. Her vil et panel, bestående af IT-professionelle, politikere, journalister og virksomhedsledere debattere hvordan IT-virksomheder kan opretholde social tillid i lys af skandaler omhandlende digitaliseringens negative påvirkning på demokratiet, hvordan IT-virksomheder kan udvikle mere agile former for ledelse eller måske endda nye organisationsformer i fremtiden, samt hvordan IT-virksomheder kan navigere i og bidrage til en uforudsigelig fremtid med klimaforandringer og post-Covid genopretning.

Panelet er bestående af:

  • Francis Fukuyama, verdensberømt politolog
  • Anne Applebaum, prisvindende journalist og forfatter
  • Tommy Ahlers, CEO og tidligere minister
  • Marianne Dahl, Microsoft-topchef
  • Søren Eskildsen, COO, Trifork A/S
  • Anne Marie Engtoft Larsen, Techambassadør

Praktisk info:

Grundet Covid-19 situationen afholdes Matchpoint 2021 som et hybrid-arrangement. Det betyder, at det er muligt at deltage enten fysisk i Sø-auditorierne på Aarhus Universitet eller online. Hvis det er nødvendigt, vil konferencen blive tilpasset til en 100 % digital udgave.