Tradeshift åbner kontor i Aarhus

Tradeshift laver software til B2B leverandør-styring og -fakturering og er i dag et globalt firma med mere end 800 ansatte i 15 lande. Hvad mange ikke ved er, at de i deres spæde start trak på kompetencer i Aarhus-firmaerne DesignIT, Trifork og Lenio (nu Miracle). Firmaet vender nu tilbage til rødderne og åbner nyt, stort kontor i Aarhus.

Tommy Dejbjerg Pedersen bliver ansvarlig for at åbne kontoret i Aarhus, og ifølge ham var det et oplagt valg:
"Mange gode Aarhus folk var involveret i den tidlige fase af Tradeshifts udvikling, så det er helt naturligt, at vi nu satser stort på at skabe flere jobs i byen."

Tommy Dejbjerg Pedersen er begyndt den 1. januar som VP Developer Evangelism i Tradeshift med henblik på at åbne det nye Aarhus kontor. Målet er at ansætte ca. 100 medarbejdere primært i stillinger indenfor IT, design og business development.

Tradeshift kommer ifølge Tommy Delbjerg Pedersen til at tænke bredt i rekrutteringen. ”Vi vil både rekruttere lokalt og globalt til kontoret i Aarhus. Firmaet har en stor diversitet i nationaliteter og det bidrager til en helt unik 'global first' arbejdskultur."